BUDGET + HUDVÅRD = YAAAAAS

 
Anonym
 
Vill ha budget-budget-budget-tips! Snälla, kan du dela med dig av tips på produkter som är grymt bra, men samtidigt grymt billiga?
 
Kära Anonym, tack för din kommentar. 
 
Ett av mina syften med bloggen är att tipsa om budgetvänliga produkter och att visa att bra hudvård inte behöver vara en svindyr burk Crème de la Mer.
 
En kompis till mig reagerade på att jag i mitt kvällsrutinsinlägg hävdat att en toner för 299 SEK är ett budgetalternativ - och det är helt rätt reagerat. 300 SEK är inte budget, det är dyrt. Det är dyrt inte bara för att 300 SEK är mycket pengar för många, men det är dyrt också för att tonern endast är 1 av 6 produkter i kvällsrutinen och pengar rullar kanske inte alltid in som det ska för oss alla.
 
 
Hudvård är mitt intresse, precis som fotboll och TV-spel är andras intressen. Lika mycket som jag älskar att köpa en ny hudvårdsprodukt så hatar jag att känna mig lurad. Lurad av en industri som går miljardplus på att vi känner oss otillräckliga, finniga och fula. Skönhets- och hudvårdsindustrin är inte en nödvändig industri. Vi behöver den inte, men vår del av världen har råd med den och därför finns den. Och det är okej. Jag är medveten och jag låter mig inte luras.
 
Jag älskar hudvårdsmärket The Ordinary av just den anledningen. Jag kan bli provocerad när annars grymma hudvårdsbloggare väljer att inte recensera eller tipsa om The Ordinary's sjukt prisvärda produkter för att produkterna anses vara "onödigt komplicerade" och för att andra, mycket dyrare produkter är lika bra. I call bullshit. Vi som inte har en förmögenhet att lägga på onödigheter som hudvård har inte råd att välja bort bra, effektiva produkter bara för att de är "komplicerade". Vi googlar, läser innehållsförteckningar och recensioner, kollar YouTubeklipp och testar oss fram så långt pengarna räcker. Bloggare som inte förespråkar samma sak har antingen aldrig behövt fundera på den ekonomiska aspekten eller så funkar det helt enkelt inte att ta emot gratis pressprover på dyra produkter och inte tipsa om dessa i första hand, om en önskar fortsätta få gratis pressprover (som en såklart önskar, duh hellooo *vinkar frenetiskt pga vill själv ha gratis pressprover på dyra produkter*). To each their own, men som sagt, I call bullshit.
 
Jag har massor med tips på specifika produkter som är grymt bra och grymt mycket budget. Vissa bloggare har budgetveckor då de tipsar om "billiga" produkter. Jag tycker vi kör en budgethöst med start från nu! STAY TUNED.
 
/AG
 
ACNEGIRL tipsar!, Hudvård | Beauty, Beautyindustrin, Budget, Budgettips, Hudvård, Hudvårdsblogg, Hudvårdsindustrin, Höst, Recension, Review, Skincare, The Ordinary | |
#1 - - Elin:

Bra tips!!

#2 - - Maryam:

Yesss äntligen!!

#3 - - Anonym:

Budgethöst <3

Upp