Räddaren i vinter: Avène Cold Cream

 
Winter is coming - och med den torrhetslivet. Sak jag inte pallar: vara torr. Sak jag är helt ok med: det är 94 dagar kvar till julafton (och alltså ännu färre dagar kvar till man får titta på Love Actually för trettionde gången).
 
Men fear not mina bloggvänner, Acnegirl har en massa tips på hur du kan hjälpa huden denna vinter. Kyla, vind, torr luft och alla dagar av snöblandat regn som faller i sidled (vrf!?! regna rakt åtminstone) kommer vara slitsamt för kroppens största organ och jag ser det som min uppgift att preppa er och mig själv inför det som komma skall.
 
Avène Cold Cream är en vääldigt fet fuktkräm som är anpassad främst för känslig, torr och mycket torr hud. Den mjukgör, skyddar och reducerar irritationer i huden. Jag brukar använda den som en nattmask ca 1-2 gånger i veckan, dvs. som ett skyddande lager ovanpå övriga applicerade produkter (läs om min kvällsrutin här). Krämen är som sagt vääldigt fet, men jag upplever ändå att huden tillåts "andas", om ni förstår vad jag menar? 
 
 
Den är så härligt multipurpose att jag kan rekommendera den till precis alla! Har du inte torr eller känslig hy så kan du smeta in krämen på läpparna, använda den som en fuktmask efter exfoliering eller som en 'sleeping pack' under natten. Den funkar även som en vårdande handkräm för torra händer eller som punktbehandling på torra partier på ansikte och kropp. 
 
Apotea.se kostar den 79 kronor för 40 ml. Win!
 
/AG
ACNEGIRL tipsar!, Hudvård | ACNEGIRL, Ansiktsmask, Avène, Budget, Budgettips, Cold Cream, Hudvård, Hudvårdsblogg, Höst, Nattkräm, Recension, Review, Vinter | |
#1 - - Anonym:

Tack!!! Grymt tips! Ska absolut köpa.

Upp