The Ultimate Pormaskdödare: AZTEC SECRET Indian Healing Clay Deep Pore Cleansing Facial Mask

 
För ca 5 år sedan upptäckte jag AZTEC SECRET Indian Healing Clay Deep Pore Cleansing Facial Mask, en lermask som får hela ansiktet att pulsera. Den här masken, en eller två gånger i veckan kombinerat med en AHA och/eller BHA-produkt, är mitt bästa tips för er som tampas med finnar, förstorade porer, pormaskar och hud som ofta känns "oren". Masken rengör porerna på djupet - och det känns.
 
Själva produkten är ett grågrönt lerpulver gjort på 100% naturligt kalciumbentonit. Tillsätt lika mycket pulver som äppelcidervinäger i en skål och mixa ihop till en lera som du sedan applicerar på hela ansiktet (undvik området runt ögonen). Har du känslig hy ska masken sköljas av efter max 10 minuter. Om inte, låt den verka upp till 20 minuter. En färdigblandad mask går bra att förvara i kylskåp under lock i någon vecka eller två.
 
 
Första gången du använder the WORLDS MOST POWERFUL FACIAL (hehe), så kommer du bli röd. Jätteröd. Alltså typ, solskaderöd - I kid you not. Kanske andra och tredje gången också. Det röda försvinner efter någon timme eller två, så ett hett tips är att inte använda den på morgonen :) Du kommer också känna hur hela ansiktet pulserar och att porerna arbetar för fullt, vilket kan kännas rätt sjukt även om det inte är farligt på något sätt.
 
Huden känns så himla ren och fräsch efter varje gång. Älskar verkligen den här masken! Jag köper min för 9 dollar på Amazon och en burk räcker i en evighet.
 
/AG
 
ACNEGIRL tipsar!, Akne, Hudvård | Ansiktsmask, Aztec Secret Indian Healing Clay Mask, Budget, Budgettips, Hudvård, Porer, Pormaskar, Rengöring, Rutin | |
Upp